Se Emne
Dare2think » All With In Earth... And A Bit Outside » LGBTQIAP » Transgender!
 Print Emne
Kim Jakobsen -Fanget i den forkerte krop - [Book]
Dare2think
www.thranesen.dk/wp-content/uploads/Fangetidenforkertekrop.jpg


Kim Jakobsen -Fanget i den forkerte krop.

Kim Jakobsen (f. 1969) fortæller om sin opvækst som pige, indlæggelser på psykiatrisk afdeling, selvmordsforsøg og alkoholmisbrug inden det lykkedes ham at få en kønsskifteoperation.

Kim Jakobsen (f. 1969) fortæller om sin opvækst som pigen Gitte.
Allerede som helt lille vidste Gitte, at hun inderst inde var en dreng, og som treårig fortalte hun uden tøven, at hun hed Kim.
Hendes barndom var fuld af nederlag, incest og familiefejder. I skolen havde hun øgenavnet Drenge-Gitte, og derhjemme blev hun skældt ud for altid at opføre sig som en dreng. I lang tid troede Gitte, at hun for evigt skulle være spærret inde i den forkerte krop, at der ingen udvej fandtes. Men så en dag læste hun en artikel om kønsskifteoperationer. Hun var 15 år, men vidste straks, at det var det, hun ville.
Gitte kæmpede en konstant kamp for at skjule, at hendes krop havde det forkerte køn: hun levede som en mand, kom i lære som snedker, blev kæreste med en pige – og skiftede navn til Kim. Men følelsen af ikke at være god nok sled altid i hende, og det førte til alkoholmisbrug, selvmordsforsøg og indlæggelser på psykiatrisk afdeling. Alligevel levede drømmen om at få et kønsskifte videre. Og til sidst fik hun tilladelsen til en kønsskifteoperation.

Titel: Fanget i den forkerte krop
Forfatter: Kim Jakobsen og Bente Hoffmann Petersen
Forlag : Vinten
Udgivet: 4. oktober 2000
Sprog: Dansk
Antal sider: 175
ISBN-10: 87-623-0063-6
ISBN-13: 9788762300637
.
Signature
Happy Thoughts from Dare2thinK
Share This Post:
Facebook Google Tweet This
 
Web

Share This Thread
Social Sharing: Facebook Google Tweet This
Facebook Like:


Hop til Forum: